Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، سریال "بی‌همگان" روزهای پیش‌تولید را پشت سر می‌گذارد تا هرچه زودتر بتواند مهیای تولید شود. مجموعه تلویزیونی که ۴۰ قسمتی است و سعی دارد برای زمستان شبکه سه آماده شود. مهران مهام تهیه‌کننده این سریال گفت: این روزها در حال آماده کردن مقدمات کار، آخرین بازنویسی مجموعه "بی‌همگان" توسط علیرضا کاظمی‌پور و سعید جلالی هستیم تا دو ماه دیگر کار در تهران کلید بخورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او در پاسخ به این سؤال که کدام کارگردان، سریال "بی‌همگان" را می‌سازد، خاطرنشان کرد: رضا کریمی که او با آثار خوبی در سینما مثل "انعکاس" و "آدم‌کش" و در تلویزیون به سریال "گمشدگان" شناخته می‌شود، قرار است مجموعه تلویزیونی "بی‌همگان" را کارگردانی کند. آنالیزها و بازنویسی‌ها هم تحت نظر ایشان پیگیری می‌شود؛ ان‌شاءالله همه شرایط به خوبی کنار هم قرار بگیرند بتوانیم در خردادماه تولید را آغاز کنیم.  

مهام درباره بازگشت به ساخت درام بعد از چند سال، تأکید کرد: خوشبختانه در کارنامه‌ام درام‌های مختلف و متنوعی را تجربه کرده‌ام اما به دلیل اینکه مدت زیادی کارهای پشت سر هم کمدی را تهیه کردم این بازگشت به تعویق افتاد. مدت‌ها دغدغه داشتم در موضوع ازدواج و سبک زندگی کاری بکنم و البته در قالب طنز و کمدی هم آثاری تولید شد که از این فضا دور نبود؛ نهایتاً بعد از چند سال این اتفاق با "بی‌همگان" می‌افتد.  

این تهیه‌کننده تلویزیون همچنین درباره پیش‌بینی زمان تولید و پخش سریال، گفت: ۸، ۹ ماه فیلمبرداری برای سریال "بی‌همگان" پیش‌بینی کرده‌ایم و سعی داریم سریال را به آنتن زمستان امسال برسانیم. تنها چیزی که می‌توانم بگویم این سریال همسانی و همطراز بودن ازدواج بین دخترها و پسرها را نشانه گرفته است.  

وی در خصوص انتخاب بازیگران، تأکید کرد: وقتی به فیلمنامه نگاه می‌کنیم شخصیت‌ها و اتفاقات آن‌قدر زیادند که باید سکانس‌های شلوغ و پربازیگری را تدارک ببینیم. من همیشه دوست دارم بازیگران جدید در کنار بازیگران قدیمی و کاربلد قرار بگیرند که ماحصل کارهایمان معرفی بازیگران جوان هم باشد. البته باز همه این اتفاقات، به نگاهِ آقای کریمی کارگردان وابسته است؛ حداقل ۱۰، ۱۵ شخصیت اصلی را به کاربلدها واگذار خواهیم کرد و قصد داریم از بازیگران جوان بیشتری استفاده کنیم.  

مهام در پایان از پخش سریال "بوتیمار" که قرار بود نوروز از شبکه سه سیما پخش شود، خبر داد و گفت: آخرین خبری که به ما داده‌اند این بوده که بعد از ماه مبارک رمضان این سریال پخش می‌شود. امیدوارم این اتفاق بیفتد سریال خوبی شده و حرف‌ها و دغدغه‌های به‌روزی را مطرح می‌کند.  

 سریال "بی‌همگان" ۴۰ قسمتی، ملودرامی اجتماعی خانوادگی است که به همسانی و ازدواج بین دخترها و پسرها می‌پردازد. در این سریال دختر و پسری قصد دارند تا با یکدیگر ازدواج کنند، ‌ اما مسائلی سر راهشان قرار می‌گیرد. داستان از پیچیدگی‌هایی برخوردار است که بین شخصیت‌ها و روابط خانوادگی‌شان حاکم است.  

مهران مهام پیش از این سریال‌های "طلسم شدگان"، "خانه به دوش"، "خوش‌نشین‌ها"، "نقطه سرخط"، "نرگس"، "کارآگاهان"، "روزای بد به‌در"، "دردسرهای عظیم ۱ و ۲" را برای تلویزیون تهیه کرده است.  

کد خبر 595142 برچسب‌ها تلویزیون سریال

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: تلویزیون سریال بی همگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۱۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه امنیت شغل کارگران امروز در دولت تصویب شد

معاون توسعه اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: لایحه امنیت شغل کارگران امروز در دولت تصویب شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمود کریمی بیرانوند معاون توسعه اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: حال کارگر نسبت به گذشته بهتر شده است.

به گفته وی، در ۲.۵ سال گذشته دولت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای تولید در قالب تبصره ۱۸ و ۱۶ بودجه پرداخت کرده است و امسال از تبصره ۲ بودجه پرداخت خواهد شد.

معاون وزیر کار، گفت: همان گونه که ورزش همگانی در سیما جا افتاد، باید تولید همگانی هم راه افتد، سامانه ملی مجوز‌های کسب و کار در این زمینه مهم است، در سال‌های قبل برای گرفتن مجوز مشاغل خانگی ۸ ماه زمان لازم بود، الان با سامانه ملی مجوز‌ها ۵ دقیقه و غیر حضوری مجوز می‌دهند.  طی دو سال گذشته ۴۰۰ هزار شغل مرتبط با مشاغل خانگی در کشور با سامانه مجوز‌ها ایجاد شده است.

وی گفت: در زمینه آموزشگاه مهارتی قبلا متقاضی باید سال‌ها منتظر می‌ماند، الان ۳ روزه با سامانه ملی مجوز‌ها صادر می‌شود.

وی گفت: از نظر مرکز آمار ایران یک هفته در هفته مراجعه درآمد داشته باشد، از نظر وزارت کار فعالیتی شغل محسوب می‌شود که درآمد پایداری برای فرد داشته باشد.

کریمی بیرانوند این را هم بیان داشت، بر اساس گزارش مرکز آمار از اشتغال موجود ۸.۲ درصد ناقص و ۹۱.۸ درصد دائم ونزدیک دائم تا ۴۴ ساعت در هفته است. اما از نظر مردم با توجه به درآمد و هزینه وانتظار از شغل بر اساس میزان تحصیل و رشته تحصیل فرد، شغل محسوب می‌شود.

به گفته معاون وزیر تعاون، بر اساس آمار مرکز آمار ایران، نرخ بیکاری در کشور ۸.۱ درصد شده است.

کریمی در مورد وضعیت خانوار کارگری گفت: سبد هزینه خانوار کارگر کم یا زیاد می‌شود، مستقیم به وزارت کار بستگی ندارد، نرخ تورم بالا رود موثر است.

وی گفت: سال گذشته از تعهد ۱ میلیون و ۸۷ هزار شغل بود که در نهایت به عدد یک میلیون و ۱۵ هزار شغل ایجادی رسیدیم.

به گفته معاون وزیر تعاون، تلاش می‌شود، بیکاران به تفکیک رشته و حرفه طبقه بندی می‌شود، یا در حوزه اشتغال تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی با اولویت فارغ التحصیلان خواهد بود.

کریمی گفت: برآورد مرکز آمار ایران از ۲.۱ میلیون بیکار در کشور، حدود یک میلیون فارغ‌التحصیل دانشگاهی هستند.

وی گفت: آمار‌های دقیقی از افراد بیکار غیر متقاضی (نیت) در بازار کار نداریم، ولی برآورد شده از ۳۸ درصد به ۳۴ درصد کاهش یافته است.

معاون وزیر تعاون از برنامه سازمان فنی و حرفه‌ای برای ارائه آموزش به افراد بیکار غیر متقاضی در بازار کار خبرداد و گفت: این افراد که عمدتا جوان هستند و ناامید از بازار کار شده‌اند، با آموزش مهارتی می‌توانند وارد بازار کار شوند.

وی در مورد اصل ۴۳ قانون اساسی گفت: این اصل مغفول مانده است، حق دسترسی به امکانات تولید برای همه باید فراهم شود، دسترسی به ابزار‌های تولید باید فراهم شود و جهش تولید با مشارکت مردم یعنی همین دسترسی فراهم شود.

به گفته وی، ابزار‌های تولید شامل زمین و مکان تولید، مهارت و تسهیلات است، بر اساس اصل ۴۳ یعنی بتوانیم کسانی که متقاضی کار هستند، زمینه را فراهم کنیم.

به گفته وی رسیدگی به اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی باید مد نظر مدیران باشد و ۲۵ درصد از اشتغال هر استان به آنان اختصاص یابد، یعنی از یک میلیون شغل باید ۲۵ درصد به فارغ التحصیلان دانشگاه احتصاص یابد. به گفته کریمی بیرانوند، کسانی که فارغ‌التحصیلان را به کار گیرند، از تخفیف سهم بیمه کارفرما برخوردار می‌شوند و سال قبل ۱۷ هزار مورد بخشودگی سهم بیمه کارفرما در کشور داشتیم.

وی با بیان راه‌اندازی سامانه جستجوی شغل گفت: امسال هم کمی و کیفی سامانه جستجوی شغل را به روز کنیم. پارسال حد اقل ۴۰ هزار شغل جدید در آن بارگذاری شد، امسال باید ۱۲۰ هزار فرصت شغل در این سامانه بارگذاری شود. هم کارفرما فرصت شغلی را بارگذاری می‌کند، هم کارجو نیاز خود را بارگذاری می‌کند، کاریابی‌ها هم در آن سامانه فعال هستند که این دو گروه را به هم متصل می‌کنند.

به گفته کریمی آزمون‌های مختلف برای کارجو و کارآفرین در این سامانه وجود دارد که برای نیاز شما چه مهارتی نیاز است و برای کارجو هم مشخص می‌شود که چه توانی در هر کاری دارد.

به گفته معاون وزیر تعاون، سال گذشته از تیرماه تا اسفند ۴۰ هزار به کارگماری در سامانه کارجویی ثبت شد، امسال قرار است ۱۲۰ هزار به کارگماری در این سامانه ثبت و بارگذاری شود.

بر اساس گفته کریمی بیرانوند، رصد اشتغال در سه مرحله انجام می‌شود، بعد از مرحله پیامک، تماس گرفته می‌شود تا کنون برای ۸۰۰ هزار نفر از شاغلان ثبت شده بر اساس کد ملی در سامانه رصد، معادل دو سوم افراد تماس گرفته شده است. معاون توسعه اشتغال وزیر کار، در سال ۱۴۰۲ در هر سه مرحله رصد اشتغال ۷۳ درصد موارد راستی آزمایی شده است.

دیگر خبرها

  • عکس| خانم بازیگرِ تلویزیون، برای همیشه ایران را ترک کرد
  • گفتگو با تهیه کننده مجموعه تلویزیونی «نون خ ۵»
  • رخنه، آقای قاضی وبدل در آستانه پخش
  • لایحه امنیت شغل کارگران امروز در دولت تصویب شد
  • اشتغال فارغ التحصیلان، افزایش بهره‌وری و جهش تولید
  • ۲ خط قرمز در صداوسیما که «نون خ» به آنها نزدیک شد/برای صحبت از فصل ششم هنوز زود است
  • شایعه‌ای جذاب در مورد یکی از محبوب‌ترین سریال‌های تاریخ
  • بازیگران سریال تورم
  • زنده‌ نگهداشتن خاطرات دفاع مقدس یک ضرورت است
  • قاچاق کالا عملاً روند تولید را مختل می‌سازد